Контакт

Еуроникел Индустри ДОО

Адреса: с. Возарци бб 1430 Кавадарци
Република Северна Македонија

Телефон: +389 43 421 904

Целосно име *

И-мејл адреса *

Телефон *

Порака

Euronickel’s GOING GREEN Initiative

We are proud to announce our plans to contribute to the EU’s 2030 Climate Target Plan.

Read more